Europa Conference League

Ανάλυση: Κόβεις το παιχνίδι του Πάου Τόρες, χαλάς την… Άστον Βίλα!

Η συμβολή του Πάου Τόρες στο παιχνίδι της Άστον Βίλα είναι κομβική και ο περιορισμός του θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε ο Ολυμπιακός να φύγει από το Μπέρμιγχαμ με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ την πρώτη από τις δύο τεράστιες και ιστορικές μάχες του στα ημιτελικά του Europa Conference League!

Τελευταίο εμπόδιο πριν το όνειρο του τελικού και της… ευρω-κούπας η Άστον Βίλα, με την αγγλική ομάδα να φιγουράρει στην 4η θέση της Premier League και ασφαλώς να είναι ένα σύνολο με τεράστια ποιότητα.

Ένας ποδοσφαιριστής (ο οποίος έχει και δίπλωμα προπονητή), ο Ρότζερ Μπόνετ ή… Ρούξι όπως είναι γνωστός και αγωνίζεται στην Μινέρος ντε Ζακατέκας της δεύτερης κατηγορίας του Μεξικό ως κεντρικός αμυντικός, ανέβασε ένα βίντεο για την Άστον Βίλα. Σε αυτό απεικονίζεται η κομβική παρουσία που έχει ο στόπερ των «βίλατζερς», Πάου Τόρες, στο παιχνίδι της ομάδας και είναι κάτι που αναμφίβολα θα πρέπει να προσέξει και να περιορίσει ο Ολυμπιακός για να έχει τύχη.

Ο Ισπανός… διδάσκει τη σημασία που έχει ένα στόπερ υψηλού επιπέδου στη δημιουργία. Έχει την ικανότητα να βρίσκει τον ελεύθερο συμπαίκτη του, όταν ο αντίπαλος ανεβαίνει ψηλά για να πιέσει. Αυτή η ικανότητα δίνει και τη δυνατότητα στην Άστον Βίλα να απορροφά την πίεση, να βρίσκει τον ελεύθερο συμπαίκτη και να δημιουργεί υπεραριθμίες, φεύγοντας ταχύτατα στο transition.

Και αν μη τι άλλο, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έχει μεγάλη ταχύτητα και ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα κενά που αφήνει ο εκάστοτε αντίπαλος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x